Elfstedentocht Nijmegen groot succes

Op 20 december 2014 heeft CU Events (een groep studenten van de Hogeschool Arnhem & Nijmegen) de Elfstedentocht georganiseerd in het Triavium in Nijmegen. Deze tocht stond niet alleen in het teken van sporten en plezier voor jong en oud, maar ook was het de bedoeling om meer naamsbekendheid te creëren voor Fitkids.

De Elfstedentocht werd nagebootst door middel van elf activiteiten die allemaal vernoemd waren naar een stad van de Elfstedentocht. De activiteiten varieerden van schminken tot rodeo eland rijden. Een andere activiteit die was het FITKIDS schaatsen. Met deze activiteit wilde CU Events de bezoekers laten ervaren hoe het is om met een beperking te sporten en duidelijk maken dat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Er zijn deze dag ruim 700 bezoekers aanwezig geweest en er is €100,- opgehaald voor Fitkids. Fysiotherapeuten vanuit Fitkids Nijmegen, Wijchen en Beuningen stonden in het Triavium met een stand met informatie over Fitkids.

Daarnaast heeft CU Events met hulp van sponsoren voor vijf deelnemers aan het programma Fitkids een leuke dag uit voor het hele gezin kunnen verzorgen. De vijf gezinnen die geselecteerd waren door de fysiotherapeuten zelf hadden deze dag gratis toegang tot het Triavium, konden gratis schaatsen huren en als afsluiter een etentje voor het hele gezin bij restaurant de Wereldkeuken. Het was een geslaagde dag voor zowel jong als oud!

Stichting Fitkids wil CU Events heel hartelijk bedanken voor deze geweldige dag.

Deel dit nieuwsbericht: