Sponsorfietstocht voor Fitkids

Op 11 juni 2016 zullen Anouk van Bommel en Wim Nobbe een sponsorfietstocht van 250 kilometer maken. Stichting Fitkids is als goed doel aan deze tocht verbonden.

Nadat Anouk van Bommel haar internationale paralympische sportcarrière op de racefiets eind vorig jaar had beëindigd, wilde zij het wielrennen leuk blijven houden door er een nieuw doel aan te geven. Dat doel is de tocht voor Stichting Fitkids geworden. Wim Nobbe vond dit een erg goed idee. Hij gaat mee als piloot op de tandem; Anouk is namelijk slechtziend.

Vanaf begin april zijn Anouk en Wim zich samen aan het voorbereiden op de sponsortocht. De eerste training heeft zondag 10 april plaatsgevonden. Deze is erg goed verlopen; na afloop stond er 106 km op de teller en onderweg werden een aantal sprintjes gewonnen van zeer ervaren renners. De volgende training staat voor aankomend weekend gepland.

Mochten er mensen zijn, die het een uitdaging vinden om aan te sluiten bij Anouk en Wim en samen de 250km tocht voor Stichting Fitkids te fietsen, dan kun je je aanmelden bij Anouk. Dit kan via anoukvanbommel@hotmail.com.

Wil je Wim en Anouk financieel ondersteunen, dan kan dit door een bedrag over te maken naar IBAN: NL59 ABNA 0470 7520 41 t.n.v. Stichting Fitkids.

Deel dit nieuwsbericht: