Diploma & beker

Als je klaar bent het met het Fitkidsprogramma, krijg je een diploma! Daarnaast kan je ook nog je eigen bouwplaat printen voor de Fitkidsbeker!

 

Hulp nodig met het vouwen van je beker?

Download de uitleg of lees de onderstaande instructie.

1. Print de beker uit. Je kan de bouwplaat op normaal printpapier printen, maar dikker papier werkt wel gemakkelijker. Knip alle onderdelen netjes uit. Bij de rode stippellijnen moet je een stukje inknippen. Dat is meestal bij de plakranden. Het is het gemakkelijkst om de beker straks te lijmen met een lijmstift.

2. Vouw de poot (het langwerpige stuk) langs de vouwranden en plak hem vast. Knip de plakranden op de rode lijnen in en vouw ze om naar de buitenkant.

2. Duw de poot door het gat van de voet en plak de plakranden vast. Daarna kan je de vouwranden van de voet zelf vastmaken.

3. Je standaard is nu klaar.

4. Vouw nu je beker langs de vouwranden en plak de randen aan elkaar. Het is het gemakkelijkst om het lange stuk eerst vast te plakken en daarna de bovenkant vast te lijmen. Als je de beker op zijn kop houdt kan je de randen aanduwen met bijvoorbeeld een pen. Bij het laatste driehoekje is het een beetje frommelen om deze erin te krijgen.

5. Plak het embleem met de achthoeken aan elkaar vast. Zodat je één achthoek hebt met aan beide kanten gekleurd papier. Vouw de gele stukjes om en smeer deze aan de achterkant in met lijm. Zet de gele stukjes op de bovenkant van je beker zodat ze aansluiten. Probeer het embleem zoveel mogelijk op het puntje van je beker te houden.

6. Duw de poot op de voet een klein stukje in. Schuif vervolgens de poot in de onderkant van de beker. Duw met je vinger aan de binnenkant de poot weer uit. Je kan er eventueel van te voren nog een beetje lijm op doen, maar is niet perse nodig.

Je beker is klaar!