Kindergemeenteraad Zoeterwoude kiest voor Fitkids!!

18 apr 2019

Op 17 april was de kindergemeenteraadszitting in Zoeterwoude om te stemmen over welk goed doel zij dit jaar wilden steunen!

Verder lezen

Save the date: Fitkidsconferentie 21 juni 2019!!

17 apr 2019

Op vrijdag 21 juni is het weer zover: onze jaarlijkse Fitkidsconferentie zal dan weer plaatsvinden op de KNVB Campus te Zeist. @fitkidscentra: Schrijf je snel in!!

Verder lezen

Interview Fitkids op Radio Signaal

05 apr 2019

Op 4 april jl werd live een interview gehouden op radio Signaal over Fitkids! Je kunt het interview terugluisteren door op onderstaande link te klikken. Van minuut 12.28 tot 25.45! https://www.salto.nl/player/radio-signaal/FUealqHdIWwuuaOwA8mIA/

Verder lezen

Jeugdreuma: Stel die ene vraag die je dwars zit!

21 feb 2019

Het gebeurt je als fysiotherapeut vast regelmatig dat er in het gesprek met je patiënt een vraag op tafel ligt die je niet goed kunt beantwoorden. Bijvoorbeeld omdat er nooit onderzoek naar gedaan is. Of omdat het beschikbare onderzoek nét niet past op dit soort vragen.

Verder lezen

Donatie van medewerkers Windesheim

02 jan 2019

Op de jaarlijkse kerstfair van Windesheim in Almere en Zwolle konden medewerkers ( een deel van) hun kerstpakket doneren aan een goed doel.

Verder lezen

Samenwerking met Stichting Opkikker!

10 okt 2018

Deze week hebben Fitkids en Stichting Opkikker het kersverse partnerschap vast gelegd in een overeenkomst. Samen gaan we werken aan onder andere bekendheid voor beide stichtingen en aanmeldingen.

Verder lezen

Woensdag 19 september Open Dag Cruyff Foundation! Ben jij er bij?

29 aug 2018

Het Olympisch Stadion in Amsterdam wordt op woensdag 19 september weer omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met een beperking.

Verder lezen

Goededoelendag van The Knickerbockers brengt 6500 euro op!!

27 aug 2018

Dankzij de geweldige inzet van de studenten van voetbalvereniging G.S.V.V. The Knickerbockers uit Groningen heeft hun goededoelendag 6500 euro opgeleverd!

Verder lezen

Sporten kan iedereen! Lees het verhaal van Vince

18 jul 2018

Dat sporten echt voor íedereen mogelijk is bewijst Vince Bleeker, die via het traject Fitkids van Heliomare kennismaakte met atletiek en daarin de voor hem ideale sport vond.

Verder lezen

"Fit-cessory" doneert gemaakte winst aan Fitkids!

27 jun 2018

Een waanzinnig geslaagd project van een stel HvA studenten: Fit-cessory! Deze start-up verkocht handgemaakte sieraden en de opbrengst ging volledig naar Stichting Fitkids.

Verder lezen

Naar het nieuwsarchief