Fitkids Leiden marathon 2019!!

29 mei 2019

Voor de 6de keer hebben een aantal kinderen van Fitkids Leiden meegedaan aan de Corpus Kidsrun van de Leiden Marathon. Tijdens de Fitkids les hebben alle kinderen goed geoefend in de weken vooraf aan de marathon.

Verder lezen

Kids Run weer een groot succes!!

15 mei 2019

Dankzij de deelnemers van de Cruyff Legacy 14K Run/Kids Run kan het gedachtegoed van Johan voortgezet worden en geeft de Johan Cruyff Foundation kinderen de ruimte om te sporten en te spelen.

Verder lezen

Basisschool de Schakel loopt voor Fitkids!!

15 mei 2019

Basisschool de Schakel in Meteren heeft tijdens de koningsspelen een sponsorloop gehouden. De opbrengst van €1000 doneren zij aan Fitkids! Dank jullie wel!!

Verder lezen

Kindergemeenteraad Zoeterwoude kiest voor Fitkids!!

18 apr 2019

Op 17 april was de kindergemeenteraadszitting in Zoeterwoude om te stemmen over welk goed doel zij dit jaar wilden steunen!

Verder lezen

Save the date: Fitkidsconferentie 21 juni 2019!!

17 apr 2019

Op vrijdag 21 juni is het weer zover: onze jaarlijkse Fitkidsconferentie zal dan weer plaatsvinden op de KNVB Campus te Zeist. @fitkidscentra: Schrijf je snel in!!

Verder lezen

Interview Fitkids op Radio Signaal

05 apr 2019

Op 4 april jl werd live een interview gehouden op radio Signaal over Fitkids! Je kunt het interview terugluisteren door op onderstaande link te klikken. Van minuut 12.28 tot 25.45! https://www.salto.nl/player/radio-signaal/FUealqHdIWwuuaOwA8mIA/

Verder lezen

Jeugdreuma: Stel die ene vraag die je dwars zit!

21 feb 2019

Het gebeurt je als fysiotherapeut vast regelmatig dat er in het gesprek met je patiënt een vraag op tafel ligt die je niet goed kunt beantwoorden. Bijvoorbeeld omdat er nooit onderzoek naar gedaan is. Of omdat het beschikbare onderzoek nét niet past op dit soort vragen.

Verder lezen

Donatie van medewerkers Windesheim

02 jan 2019

Op de jaarlijkse kerstfair van Windesheim in Almere en Zwolle konden medewerkers ( een deel van) hun kerstpakket doneren aan een goed doel.

Verder lezen

Samenwerking met Stichting Opkikker!

10 okt 2018

Deze week hebben Fitkids en Stichting Opkikker het kersverse partnerschap vast gelegd in een overeenkomst. Samen gaan we werken aan onder andere bekendheid voor beide stichtingen en aanmeldingen.

Verder lezen

Woensdag 19 september Open Dag Cruyff Foundation! Ben jij er bij?

29 aug 2018

Het Olympisch Stadion in Amsterdam wordt op woensdag 19 september weer omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met een beperking.

Verder lezen

Naar het nieuwsarchief