Tunturi per 1 januari 2022 trotse partner van Stichting Fitkids

Iedereen heeft evenveel recht op het kunnen beoefenen van sport. Ook als je een beperking hebt of anderszins 'buiten de boot' valt.Tunturi gelooft net als Stichting Fitkids dat sport en bewegen een wezenlijke bijdrage levert aan een ieders welzijn. Daarom is Tunturi per 1 januari 2022 trotse partner van Fitkids. Met deze samenwerking gaan zij Fitkids ondersteunen.

 

Over Tunturi

Tunturi ontwerpt en ontwikkelt een breed assortiment aan apparaten en accessoires voor cardio- en krachttraining. Opgericht in 1922 en met haar wortels in de Finse hooglanden was en is de reis naar een gezond lichaam de rode draad door het bedrijf. Feel better every day. Altijd en voor iedereen. Dus ook voor kinderen.

 

Tunturi en Fitkids

Wij krijgen één lichaam en daar moeten we de rest van ons leven mee doen. De reis van een gezonde levensstijl begint al op jonge leeftijd. Sport moet toegankelijk zijn voor iedereen, ook voor kinderen.

 

Dat is echter niet vanzelfsprekend voor iedereen. Soms kan iemand niet helemaal meekomen met sport op school of bij buitenschoolse activiteiten. Het zijn de kinderen die als laatste overblijven bij het kiezen van een team omdat ze niet kunnen voetballen, rennen of springen zoals hun leeftijdsgenootjes. Tunturi en Stichting Fitkids vinden dat deze kinderen net zo veel recht hebben op lekker en gezond sporten als ieder ander.

 

     Afbeelding met tekst, tafel, persoon, binnenAutomatisch gegenereerde beschrijving

   

 

 

 

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst:
Lex Winkler, Stichting Fitkids (L) en Emiel van Triest, Tunturi (R)

 

Fitkids krijgt als stichting geen subsidie en is helemaal afhankelijk van donaties en sponsors. Daarom gaat vanaf 1 januari 2022 van elk verkocht Tunturi product wereldwijd een deel van de opbrengst naar Fitkids. Daarnaast zal Tunturi zich inzetten voor de promotie van Fitkids via verschillende nationale en internationale kanalen om de naamsbekendheid van de stichting en hun goede werk voor kinderen te vergroten.

 

En ten slotte verzorgen zij voor ieder kind dat aan het Fitkids programma begint een leuk starterspakket: een rugtas met daarin een bidon en handdoek.

 

Sport voor iedereen

Stiching Fitkids is enorm blij met deze samenwerking en dankbaar voor de ondersteuning die Tunturi ons gaat geven om nóg meer kinderen te helpen weer plezier te krijgen in sporten.

 

 

Deel dit nieuwsbericht: