Scholingsdag "Wat beweegt jou?!" toolkit voor Fitkidscentra op 23 september

In 2019 zijn we gestart met het “Wat beweegt jou?!” project samen met de Hogeschool Utrecht. https://husite.nl/watbeweegtjou/. In het project “Wat Beweegt Jou?!” hebben we een toolkit ontwikkeld gevuld met tools die kinderfysiotherapeuten kunnen inzetten bij kinderen met beperkingen en hun ouders om kinderen te stimuleren meer te gaan bewegen. 

Tijdens de feasibility studie kwam naar voren dat de kinderfysiotherapeuten enthousiast zijn over de tools en de meerwaarde ervan zien.

De Toolkit is inmiddels geproduceerd en Stichting Fitkids heeft financiering gevonden om deze toolkit kosteloos aan te bieden aan alle Fitkidscentra! We zijn van mening dat de tools helpend zijn om kinderen die bij Fitkids trainen nog beter te kunnen ondersteunen naar een fysiek actiever leven!

Om de toolkit optimaal in te kunnen zetten tijdens de behandeling is een scholing aan te bevelen. Stichting Fitkids gaat i.s.m. de Hogeschool Utrecht deze scholing aanbieden tijdens onze jaarlijkse Fitkidsdag op de KNVB Campus op 23 september 2022! Accreditatie vragen we aan bij de KNGF en Keurmerk.

Inschrijven is nog mogelijk!

Deel dit nieuwsbericht: