HU zoekt kinderfysiotherapeuten voor uitproberen "Wat beweegt ons?!" app

De Hogeschool Utrecht (Lectoraat Leefstijl en Gezondheid, Eline Bolster en Manon Bloemen) is bezig met het project ‘Wat beweegt jou?!’. Stichting Fitkids is consortiumpartner in dit project. Dit project onderzoekt hoe we kinderen met een beperking kunnen ondersteunen in het participeren in beweging en sport. 

Binnen dit project is de app ‘Wat beweegt ons’ ontwikkeld. Via deze app kunnen kinderfysiotherapeuten in contact komen met buurtsportcoaches in de buurt, zodat deze buurtsportcoaches een kind met een beperking kunnen begeleiden in het vinden van een geschikte sport. Deze app is net uitgebracht en momenteel is de HU op zoek naar kinderfysiotherapeuten die deze app zouden willen uitproberen en hun ervaringen willen delen.

Concreet betekent dit dat zij je zullen uitleggen hoe deze app werkt, dat ze je gaan vragen hem ongeveer twee maanden uit te proberen en een aantal kinderen via de app te koppelen aan buurtsportcoaches. Naderhand nemen zij graag een interview af van maximaal 45 minuten om te  bespreken hoe je de app hebt ervaren.

Wil jij als kinderfysiotherapeut helpen in dit project? Neem dan contact met ons op via appwbo@hu.nl

Deel dit nieuwsbericht: