KidsMindz en Aldi overhandigen cheque aan Stichting Fitkids bij Fysio Centrum Zaanland

Op woensdag 13 januari is bij Fysio Centrum Zaanland een cheque t.w.v. € 1.375,- overhandigd aan Stichting Fitkids. Deze cheque werd overhandigd door KidsMindz en Aldi Zaandam. 

KidsMindz is een organisatie die talentvolle middelbare scholieren samenbrengt in een denktank om bedrijven te helpen met nieuwe uitdagingen en onopgeloste vragen. Van het bedrag dat organisaties investeren gaat 55% naar het goede doel.

Aldi Zaandam heeft KidsMindz vorig jaar ingeschakeld voor twee vraagstukken. Leerlingen van het Coornhert Gymnasium hebben zich onder leiding van KidsMindz gebogen over deze vragenstukken. Aldi Zaandam heeft vervolgens Stichting Fitkids als goed doel voorgedragen. 

De cheque werd uitgereikt bij Fysio Centrum Zaanland, waar op dat moment een Fitkidsles gaande was. De kinderen waren zeer enthousiast en kregen allemaal een kadootje.

Stichting Fitkids wil KidsMindz en Aldi Zaandam heel hartelijk bedanken voor de geweldige bijdrage.

Ook willen wij de medewerkers en kinderen van Fitkids Zaandam heel hartelijke bedanken. Wij vonden het super dat de cheque tijdens de Fitkidsles uitgereikt kon worden.

Deel dit nieuwsbericht: