Organiseer een actie

Vind je het leuk om je in te zetten voor Stichting Fitkids? Organiseer dan een actie. Dit kan bijvoorbeeld een sponsorloop of fietstocht zijn, maar ook een rommelmarkt, een borrel of de verkoop van cupcakes. Ook kun je erover denken om met je verjaardag of een jubileum geld in te zamelen voor Stichting Fitkids.

Via het platform PIFworld kun je een eigen actiepagina voor Fitkids aanmaken.

Alle goede doelenacties zijn belangrijk voor ons. Stichting Fitkids denkt graag mee. Laat ons via de mail (info@fitkids.nl) of telefonisch (020-6720149) weten wat je plan bent. Wij kunnen dan zorgen voor promotiemateriaal, een digitaal logo en een vermelding op onze site.

Sponsorloop

Met het organiseren van een sponsorloop help je Stichting Fitkids met het vergroten van de naamsbekendheid van Fitkids. Ook wordt er geld ingezameld voor Stichting Fitkids. Samen zorgen wij er dan voor dat er nog meer kinderen deel kunnen nemen aan Fitkids.

Een sponsorloop organiseren kost tijd en vergt goede voorbereiding. Daarom hebben wij hier alvast vast de belangrijkste punten op een rij gezet.

Sportclinic

In Fitkids willen wij kinderen kennis te laten maken met diverse sporten. Ben jij sportdocent of trainer, student of heel erg betrokken bij een bepaalde sport? En vind jij het leuk om de kinderen in Fitkids kennis te laten maken met jouw sport? Neem dan contact met ons op.

Een clinic kan op een sportclub plaatsvinden, maar in de meeste gevallen ook bij het Fitkidscentrum.

Spreekbeurt

Wil jij een spreekbeurt houden over Fitkids? Dan kun je veel informatie van de site halen. Om het makkelijk te maken hebben wij vast de belangrijkste informatie voor je verzameld in dit document.

Je kunt de Fitkidsfilm ook gebruiken in je spreekbeurt. Heb je die al gezien?